Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk!
Time

10:00

Date

21. oktobris, 2020

Dobeles Pieaugušo izglītības un uzņēmējdarbības atbalsta centrs

Brīvības iela 7, Dobele, Dobeles pilsēta, LV-3701, Latvija

Eiropas Parlamenta un Padomes Regula (EK) nr. 852/2004 (2004.gada 29.aprīlis) par pārtikas produktu higiēnu 5.pants paredz, ka pārtikas apritē iesaistītie tirgus dalībnieki ievieš, īsteno un saglabā, saskaņā ar HACCP principiem izveidotu pastāvīgu procedūru vai procedūras.

SEMINĀRA TĒMAS:

  • Pārtikas likumdošanas prasības pārtikas apritē iesaistītajiem ēdināšanas pakalpojumu sniedzējiem
  • Paškontroles, balstītas uz HACCP principiem, ieviešanas mērķi un etapi
  • Pārtikas piesārņojums, tā vērtēšana un novēršanas iespējas ēdināšanas pakalpojumos
  • HACCP programmas izstrādāšana, ieviešana un uzturēšana

Seminārs tiks organizēts nelielā grupā, klausītāji saņems apliecību (beztermiņa).

Dalības maksa – 30 EUR

PIETEIKTIES semināram

Dobeles Pieaugušo izglītības un uzņēmējdarbības atbalsta centrs

Brīvības iela 7, Dobele, Dobeles pilsēta, LV-3701, Latvija