Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk!
Time

10:00

Date

25. novembris, 2020

Dobeles Pieaugušo izglītības un uzņēmējdarbības atbalsta centrs

Brīvības iela 7, Dobele, Dobeles pilsēta, LV-3701, Latvija

SEMINĀRA TĒMAS:

  • Vispārīgā daļa
    (galveno pārtikas apriti reglamentējošo ES un LR normatīvo aktu prasību raksturojums; pārtikas uzņēmēju pienākumi un atbildība; pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā)
  • Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums
  • Personāla higiēnas prasības
  • Pārtikas higiēna
    (vispārīgās un īpašās higiēnas prasības; laba higiēnas un laba ražošanas prakse pārtikas uzņēmumā; pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipi)

Dalības maksa – 11 eur jāveic līdz š.g.27. janvārim ar pārskaitījumu uz konta numuru LV15 UNLA 0006014130224.

Pēc maksājuma saņemšanas un semināra noklausīšanās, Jums pa pastu tiks izsūtīta apliecība.

PIETEKTIES SEMINĀRAM

Dobeles Pieaugušo izglītības un uzņēmējdarbības atbalsta centrs

Brīvības iela 7, Dobele, Dobeles pilsēta, LV-3701, Latvija